מרק זוקיני

המצרכים:

  • 1 ק"ג קישואים מסוג זוקיני חצויים ופרוסים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שורש סלרי
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 כוס שמיר קצוץ
  • 10 כוסות מרק עוף.

ההכנה:

  1. לחמם בסיר השמן ולהזהיב הבצל, להוסיף השורשים, הזוקיני הפרוס.
  2. להקפיץ מספר דקות. להוסיף מרק עוף , לתבל, לבשל כ- 15 דקות.
  3. להוציא השורשים ולהגיש עם שמיר קצוץ.

 

מתקבלות 8 מנות- כל מנה מכילה:

  • 69 קלוריות
  • חלבון 2.2
  • פחמימות 10.3
  • סה"כ קלוריות 554
  • חלבון 17.79
  • פחמימות 83