המצרכים: 1 ק"ג קישואים מסוג זוקיני חצויים ופרוסים 1 בצל גדול קצוץ 2 כפות שמן זית 1 שורש סלרי 1 שורש פטרוזיליה 1 כוס שמיר קצוץ 10 כוסות מרק עוף. ההכנה: לחמם בסיר השמן ולהזהיב הבצל, להוסיף השורשים, הזוקיני הפרוס. להקפיץ מספר דקות. להוסיף מרק עוף , לתבל, לבשל כ- 15 דקות. להוציא השורשים ולהגיש עם שמיר קצוץ. מתקבלות 8 מנות- כל מנה מכילה: 69 קלוריות חלבון 2.2 פחמימות 10.3 סה"כ קלוריות 554 חלבון 17.79 פחמימות 83