טופו מוקפץ עם פטריות

טופו מוקפץ עם פטריות

המצרכים:

  • כף שמן זית
  • 400 גרם טופו חתוך לקוביות
  • 400 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
  • 100 גרם פטריות שיטאקי מושרות במים חמים לשעתיים, מסוננות וחתוכות גס
  • 2 כפות עירית קצוצה גס
  • 3 כפות עגבניות מיובשות מושרות במים, מסוננות
  • עלים מ1 גבעול טימין
  • 2-4 שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם


ההכנה:

  1. מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים במהירות בלי שיישרף.
  2. מוסיפים את פטריות השמפיניון ולאחר דקה את השיטאקי, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
  3. מתבלים, מוסיפים את העירית, העגבניות המיובשות, הטופו והטימין.
  4. מתקנים תיבול ומגישים.