המצרכים: 1/2 ק"ג ארטישוק ירושלמי 1 שורש פטרוזיליה 1 שורש סלרי 2 גזרים 1 בצל גדול קצוץ 3 כפות רסק עגבניות 7 כוסות מרק מוכן 2 כפות שמן זית לקישוט- עירית קצוצה. ההכנה: מטגנים הבצל עם 2 כפות שמן זית, מוסיפים ירקות שורש קצוצים, מקפיצים עד להזהבה. מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות + קורט סוכר + 6 כוסות מים. מבשלים בסיר מכוסה עד שהירקות רכים. מעבירים הכל בבלנדר. מתבלים במלח ופלפל לקישוט עירית קצוצה. מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה: קלוריות 248 פחמימות 50.5 חלבון 6.48