עוגיות פצפוצי אורז

עוגיות פצפוצי אורז

החומרים הנדרשים:

1/2 כוס שמן (100 גר')
3 כפות דבש ( 60 גר')
3 כפות קקאו (12 גר')
1 חבילה חלווה של 100 גר'
6 כוסות פצפוצי אורז



אופן ההכנה:
להרתיח בסיר את כל החומרים יחד- להוריד מהאש ולהוסיף 6 כוסות פצפוצי אורז לערבב באופן ידני את כל החומרים יחד .

לשים בתבנית שטוחה מלבנית או מרובעת(34-40 ס"מ)
לאפות בתנור מחומם על 180 מעלות כ-20-25 דקות

לקרר את העוגה היטב היטב לחתוך לריבועים קטנים ולשמור במקרר


* מתכון ללא גלוטן