המצרכים: 2 כוסות אפונה ירוקה יבשה 2 גזרים חתוכים לקוביות 1 כוס אפונה ירוקה קפואה1 שורש סלרי חתוך לקוביות 1 בצל גדול קצוץ 4-5 שיני שום קצוצותכף שמן קנולה 9-10 כוסות מרק עוף מלח, פלפל, כמון, כוסברה קצוצה ההכנה: לטגן בצל+ שום עם כף שמן, להוסיף הגזר ושורש הסלרי החתוכים לקוביות. להקפיץ מספר דקות להוסיף האפונה היבשה ומרק העוף. לבשל על אש קטנה עד שהאפונה רכה, להוסיף האפונה הקפואה ולבשל עשר דקות נוספות. לתבל ולהגיש עם כוסברה קצוצה. מתקבלות 8 מנות- כל מנה מכילה: 237 קלוריות חלבון 15.2 פחמימות 41.2 סה"כ קלוריות 1900 חלבון 121.8 פחמימות 330.4