מרק עדשים

המצרכים:

  • 2 כוסות עדשים חומים מושרים במים ושטופים.
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 8 כוסות מרק עוף
  • קופסא קטנה עגבניות מרוסקות.
  • כפית כמון טחון
  • מלח, פלפל
  • חצי כוס כוסברה קצוצה לקישוט.

 

ההכנה:

  1. מטגנים בצל ב- 2 כפות שמן זית. מוסיפים השום והעדשים וממשיכים בטיגון.
  2. מוסיפים מים + עגבניות מרוסקות ותבלינים.
  3. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
  4. מקשטים עם כוסברה קצוצה.

 

מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה:

  • קלוריות 291.5
  • חלבון 19.3
  • פחמימות 47.