מרק כרישה

המצרכים:

  • 6 כרשות גדולות
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות קוואקר
  • 8 כוסות מרק עוף
  • מלח,פלפל,אגוז מוסקט לפי הטעם
  • 1 יוגורט
  • 6 כפות בצל ירוק קצוץ


ההכנה:

  1. לקצוץ הכרשות החלק הלבן בלבד לחתיכות קטנות ולהזהיב עם 2 כפות שמן זית, להוסיף 2 תפו"א חתוכים, לאדות מעט,
  2. להוסיף 6 כוסות מרק עוף, ולבשל על אש נמוכה עד לריכוך הירקות.
  3. להעביר המרק לבלנדר, לתבל במלח,פלפל,אגוז מוסקט,
  4. להביא לרתיחה נוספת.
  5. להגיש עם כף יוגורט+1 כף בצל ירוק קצוץ.


מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה:

  • 94 קלוריות
  • חלבון 5.3
  • פחמימות 15
  • סה"כ קלוריות 565
  • חלבון 31.89
  • פחמימות 91.7