המצרכים: 6 כרשות גדולות 2 כפות שמן זית 3 כפות קוואקר 8 כוסות מרק עוף מלח,פלפל,אגוז מוסקט לפי הטעם 1 יוגורט 6 כפות בצל ירוק קצוץ ההכנה: לקצוץ הכרשות החלק הלבן בלבד לחתיכות קטנות ולהזהיב עם 2 כפות שמן זית, להוסיף 2 תפו"א חתוכים, לאדות מעט, להוסיף 6 כוסות מרק עוף, ולבשל על אש נמוכה עד לריכוך הירקות. להעביר המרק לבלנדר, לתבל במלח,פלפל,אגוז מוסקט, להביא לרתיחה נוספת. להגיש עם כף יוגורט+1 כף בצל ירוק קצוץ. מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה: 94 קלוריות חלבון 5.3 פחמימות 15 סה"כ קלוריות 565 חלבון 31.89 פחמימות 91.7