סלט פול ירוק וקוסקוס מלא

המצרכים:

  • 2 כוסות קוסקוס מלא
  • 200 גא' פול ירוק חלוט
  • 3 בצל ירוק קצוץ דק
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות.
  • 1 כוס תערובת עלים ירוקים קצוצים
  • 1 כף שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון
  • מלח, פלפל

ההכנה:

  1. להשרות כוס קוסקוס במי ברז כמחצית השעה, לסחוט ולהוסיף את שאר החומרים, לערבב היטב.
  2. לתבל במלח, פלפל שחור גרוס. להמתין כשעה לקליטת הטעמים ולהגיש.

מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה:

  • 117.8 קלורית
  • חלבון 4.8
  • פחמימות 20.7
  • סה"כ 7.7 קלוריות
  • חלבון 28.8
  • פחמימות 124.4