החומרים (מתכון של כ-20 מנות):
2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם)
1 כפית תמצית רום
בננה
5 תותים
קלמנטינה קלופה ופרוסה לפלחים
תפוח פרוס ל-5 פלחים
אופן ההכנה:
שוברים את השוקולד לקוביות ומכניסים לקערת זכוכית חסינת אש .
מחממים מים בסיר ומניחים עליו את הקערה עם השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים את תמצית הרום.
פורסים את הבננות ל- 5 חתיכות
שוטפים את התותים ומנגבים בנייר סופג.
פורסים את הקלמנטינה ואת התפוח.
לוקחים כל פרי וטובלים רק חצי ממנו בתוך השוקולד.
מניחים על מגש עד שהשוקולד יתקרר.
להגשה- מניחים בתוך גביע נייר .