המצרכים: חצי חבילת עלי פילו (250 גרם ) מופשרים 3 תפוחים ירוקים חמוצים חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ 3 תפוחים אדומים חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ כף דבש כפית קינמון 2 כפיות צימוקים שמן בבקבוק ריסוס אופן ההכנה: מקפיצים במחבת ללא שמן את התפוחים תוך ערבוב כ7 דקות עד ריכוך מניחים במסננת להוצאת נוזלים מיותרים ומוסיפים את הדבש, הקינמון והצימוקים מחלקים את דפי הפילו לרבעים לוקחים שני רבעים, שמים אחד על השני , מרססים בספרי שמן וממלאים בכף גדושה מתערובת התפוחים מגלגלים לצורת סיגר ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות למשך 10-12 דקות עד הזהבה