עוגת תמרים

עוגת תמרים

 

1.5 כוסות תה חזק ורותח
250 גר' תמרים לחים ומגולענים וחתוכים
50 גר' אגוזים קצוצים
1.5 כוסות סוכר חום
½ כוס שמן קנולה
2 כפיות סודה לשתיה

להכניס את כל החומרים לקערה ולשפוך עליהם תה רותח, להשהות עד שהתערובת קרה.

2 ביצים טרופות
1 כפית קליפת תפוז/ לימון מגורדת
2 כוסות קמח רגיל (1 קמח מלא + 1 רגיל)
ציפורן
אגוז מוסקט

להוסיף לתערובת ביצים טרופות וקמח,
לערבב את כל התערובת היטב,
ולאפות בחום בינוני כחצי שעה.