המצרכים: 500 גרם פילה לברק טרי, מנוקה מהעור וחתוך לחתיכות קטנות 1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנטנות 3 עגבניות, מנוקות מהגרעינים וחתוכות לקוביות מיץ מ-4 ליים (או 3 לימונים) 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק 1/2 צרור כוסברה, שטופה וקצוצה מלח לפי הטעם ההכנה: מניחים את נתחי הדג בקערה מתאימה. מוסיפים את כל החומרים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב. משהים במקרר למשך כשעתיים. לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות והנבטים מתקבלות 5 מנות- כל מנה מכילה: 140 קלוריות 21 גר' חלבון 1.4 גר' שומן 13 גר' פחמימות