סביצ'ה לברק ונבטים

המצרכים:

  • 500 גרם פילה לברק טרי, מנוקה מהעור וחתוך לחתיכות קטנות
  • 1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנטנות
  • 3 עגבניות, מנוקות מהגרעינים וחתוכות לקוביות
  • מיץ מ-4 ליים (או 3 לימונים)
  • 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
  • 1/2 צרור כוסברה, שטופה וקצוצה
  • מלח לפי הטעם


ההכנה:

  1. מניחים את נתחי הדג בקערה מתאימה. מוסיפים את כל החומרים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב. משהים במקרר למשך כשעתיים. לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות והנבטים

 

מתקבלות 5 מנות- כל מנה מכילה:

  • 140 קלוריות
  • 21 גר' חלבון
  • 1.4 גר' שומן
  • 13 גר' פחמימות