המצרכים: 1 כרובית 600-700 גרם לפני בישול. 1 ביצה + 2 חלבונים מוקצפים. 2 כפות קמח תופח. 1 יוגורט. 2 בצל ירוק. 3 כפות גבינה בולגרית מעודנת 3%. 1/2 כוס שמיר קצוץ. מלח,פלפל,אגוז מוסקט לפי הטעם. ההכנה: שולקים את הכרובית (מחצית הבישול), מפרידים לפרחים ומועכים במזלג, מוסיפים את כל המרכיבים, ומתבלים. מכניסים לתבנית פיא משומנת קלות. מפזרים בתחתית 2 כפות פירורי לחם. מוסיפים העיסה, ומכסים ב2 כפות פירורי לחם נוספות. אופים בחום בינוני כ-שעה. מתקבלות 8 מנות- כל מנה מכילה: 99.5 קלוריות חלבון 7 פחמימות 11.7 סה"כ קלוריות 796 חלבון 55.99 פחמימות 93.3