פשטידת ברוקולי

המצרכים:

  • 500-600 גרם פרחי ברוקולי עם גבעולים.
  • 1 תפו"א גדול מגורד.
  • 1 בצל גדול מגורד.
  • 1 כף שמן קנולה.
  • 3 חלבונים.
  • 1 כף סולת.

ההכנה:

  1. מטגנים הבצל המגורד עם 1 כף שמן קנולה.
  2. מוסיפים לתערובת את הברוקולי החתוך ותפו"א מגורד וסחוט.
  3. מקפיצים מס' דקות.
  4. מוסיפים 3 חלבונים מוקצפים לתערובת אחידה, ומתבלים.
  5. משמנים קלות תבנית פירקס בגודל בינוני ומפזרים כף סולת.
  6. שופכים את התערובת ואופים בתנור חם בחום בינוני כ-45 דקות.

מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה:

  • 94 קלוריות
  • חלבון 5.3
  • פחמימות 15
  • סה"כ קלוריות 565
  • חלבון 31.89
  • פחמימות 91.7