המצרכים: 500-600 גרם פרחי ברוקולי עם גבעולים. 1 תפו"א גדול מגורד. 1 בצל גדול מגורד. 1 כף שמן קנולה. 3 חלבונים. 1 כף סולת. ההכנה: מטגנים הבצל המגורד עם 1 כף שמן קנולה. מוסיפים לתערובת את הברוקולי החתוך ותפו"א מגורד וסחוט. מקפיצים מס' דקות. מוסיפים 3 חלבונים מוקצפים לתערובת אחידה, ומתבלים. משמנים קלות תבנית פירקס בגודל בינוני ומפזרים כף סולת. שופכים את התערובת ואופים בתנור חם בחום בינוני כ-45 דקות. מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה: 94 קלוריות חלבון 5.3 פחמימות 15 סה"כ קלוריות 565 חלבון 31.89 פחמימות 91.7